Om mig

Mit navn er Anne Cathrine Bomann, og jeg er 40 år gammel. I 2011 blev jeg færdiguddannet som psykolog på Københavns Universitet, og jeg er siden blevet autoriseret gennem mit arbejde dels i privat praksis, dels i forskellige stillinger i psykiatrisk regi.

Jeg var 15, da min første digtsamling udkom, men det er først i løbet af de sidste par år, jeg for alvor har realiseret den gamle forfatterdrøm. I dag har jeg et ideelt setup, hvor jeg arbejder som psykolog på deltid og er forfatter for resten.

Den røde tråd i forfatterskabet på tværs af genrer er den psykologiske vinkel og forsøget på at afdække lidt af det, Milan Kundera så fint kalder for tilværelsens ulidelige lethed.

Vil du lære mig bedre at kende? Så kan du f.eks. tjekke dette interview med Hillerød Posten ud (du skal bladre hen til side 26) eller denne lidt mere personlige snak med bogbloggeren Julie the Book Cat.

Litterært agentur

Jeg er så heldig at være tilknyttet det svenske agentur Grand Agency, som bl.a. har hjulpet mig med at få min debutroman Agathe afsted til en række udenlandske forlag.

 

Kontakt ved behov:

Litterær agent Jenni Brunn: jenni@grandagency.se
Ejer, CEO Lena Stjernstöm: lena@grandagency.se

KONTAKT MIG

Jeg bliver så
glad for post!

Mine bøger bliver skrevet for at inspirere og være til glæde, og derfor er feedback en vigtig del af min skriveproces.

Så skriv endelig til mig, hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er interesseret i et forfatterforedrag eller ligger inde med et genialt nyt emne til en fagbog.

Pressepakke:

– En kort forfatterbio
– Et par billeder af mig
– Bagsideteksterne til mine seneste udgivelser
– Samt nogle udvalgte citater fra værkerne

  MENU
  Anne Cathrine Bomann
  FORFATTER & PSYKOLOG

  M. AC_541@HOTMAIL.COM
  T. +45 1234 5678

  KØBENHAVN N