Agathe

 Agathe (2017)

Vil du læse med? Køb dit eget eksemplar her.


Agathe…

…er min første roman, og den handler om, hvor svært det kan være at forbinde sig til andre mennesker, og om hvordan mangel på nærhed kan blive til eksistentiel meningsløshed.

Bogen består af forholdsvis korte, nærmest sceniske kapitler med en navnløs, mandlig hovedperson som jeg-fortæller. Selve historien foregår i Frankrig omkring midten af sidste århundrede, og om handlingen står følgende på bogens bagside:

En livstræt psykiater tæller ned til pensionen. Egentlig skal han bare have afviklet sine sidste patienter, men hans plan forstyrres, da en ung, tysk kvinde insisterer på at komme i terapi hos ham. Og da hans trofaste sekretær pludselig melder sig syg, tvinges han til at overveje, om han for første gang i sit liv skal træde i karakter og række ud efter et andet menneske.

Du kan læse en smagsprøve på bogen her og bl.a. købe dit eget eksemplar her.

Jeg elsker selv at høre historier, mens jeg gør rent, går tur eller lignende, og du kan selvfølgelig også få Agathe som lydbog. Jeg har været så heldig at få den indtalt af Bent Otto Hansen med den karakteristiske, dybe stemme – hør starten nedenfor køb dit eget eksemplar her.

 

Lydbog del 1:

Lydbog del 2:

Lydbog del 3:

(Har du lyttet med de sidste uger og savner mere, så skriv mig en mail via kontaktsiden!)


Agathe har fået mange anmelderroser med på vejen – læs uddrag under ‘presse’, hvor der også er links til de fulde anmeldelser!